Kontakta Oss

Flightsearch.se - Travel Design AB
Ulvsundavägen 106C
Box 175, 161 26 Bromma
Telefon: 08-667 60 80
Kundtjänstmail: support@flightsearch.se

Mail- & webbsupport vardagar kl 08.00-17.00.
Telefontid tis-tor kl 11.00-14.00.
Övrig tid support via mail och webb.
Tänk på att du behöver servicepaket om du vill ha resebyråsupport, läggs till i bokningsprocessen eller kan krävas för vissa tjänster i efterhand.

COVID-19 VIKTIGT - Läs detta innan du kontaktar oss.

Vi har mycket stor belastning nu på kundtjänst och behöver prioritera akuta ärenden. Om din avresa är lite längre fram (+10 dagar framåt) ber vi dig att ha lite tålamod och avvakta lite. Om din resa är efter 30/4 vänta med att kontakta oss tills röken lagt sig lite.

Generellt gäller följande:
Flygbolagen vill i första hand att du senarelägger resan alternativt får en travel voucher som kan användas för bokning längre fram. Återbetalning är i många fall svårt att få igenom även om flyget är inställt. Notera att vi känner till Konsumentverkets regler och gällande IATA-paragrafer. Dock klassar IATA och EU covid-19 som en extraordinär händelse varför vanliga regler inte tycks gälla. Vi kan inte sätta oss över flygbolagens villkor då vi endast är en förmedlande part. Vänligen respektera de alternativ som vi får från flygbolagen, vi har ingen möjlighet att inte följa deras direktiv och riktlinjer. Vi arbetar alla dagar för att försöka besvara alla ärenden i turordning om vad som gäller för just din resa.
Ändring eller sätta bokningen "on hold" behöver göras senast 72 timmar före ursprunglig resa, blir du no-show förfaller biljetten.


Till förstasidan