VÄLKOMMEN TILL FLIGHTSEARCH!

Flightsearch grundades med idén om att det ska vara enkelt att hitta prisvärda flygbiljetter. Vi har därför skalat ner och förenklat så att du snabbt kan söka, hitta och boka marknadens bästa flygresor. Du väljer själv hur du vill kombinera din flygbiljett med olika tillvalsprodukter och servicepaket efter just dina önskemål och behov. Flightsearch ingår i fullserviceresebyrån Travel Design som grundades 1992 och omsätter ca 100 miljoner kronor per år.


Flightsearch är en onlineresebyrå som ingår i Travel Design AB som är en snabbt växande privat-, grupp- & affärsresebyrå baserad i Bromma utanför Stockholm. Vår personal har mångårig erfarenhet från resebranschen för dig som skall resa i affärer, på ett konferensarrangemang eller för dig som åker på semester. Travel Design har som målsättning att erbjuda dig service, trygghet och ett noga utvalt utbud av reseprodukter. För att kunna göra det har vi egna avtalspriser med nästan alla reguljära flygbolag anslutna till IATA. Och genom vår innovativa tekniska plattform ge dig en smidig bokningsupplevelse samt snabb och korrekt support. Genom våra partners Travel24.se och HolidayDrive.se ges du möjlighet till att skräddarsy din flygbiljett med hotell och hyrbilar över hela världen.


Du ska känna dig trygg med din bokning hos Flightsearch.se. Vi har IATA-certifiering vilket innebär att vi är godkända av samtliga reguljära flygbolag. Vidare har vi ställt för branschen gällande garantier hos Kammarkollegiet. Vi har godkänt kreditbetyg hos UC för våra sunda finanser. Slutligen har vi utbildad och kunnig personal för hantering av just din flygbokning.

Varmt välkommen med din bokning!
Kaj Sätermo, vd

Till förstasidan